By P Web Design Company

  • image
  • image

accessoires

Om elk project compleet te maken zijn accessoires zoals vensterbanken, horren, gevelbekleding en hang- en sluitwerk van belang. In onze showroom in Zwaag kunt u ideeën opdoen en kiezen uit oneindig veel mogelijkheden.

Vensterbanken

lignodur vensterbank

Een op maat gemaakte vensterbank zorgt voor een luxe uitstraling. Geveltrend heeft hiervoor een ruim assortiment. Uw vensterbank kan uitgevoerd worden in diverse decors. Met een hout nerf of glad, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Elk interieur heeft zijn eigen kleur en daar kunnen de vensterbanken van Geveltrend, naadloos bij aansluiten. Ze zijn kras-, stoot-, en slijtvast en eenvoudig in het onderhoud.

horrenraamdecoraties

Wie wil er niet in de frisse lucht zitten zonder last te hebben van eventuele muggen? Geveltrend heeft hier de sluitende oplossing voor. Hoogwaardige op maat gemaakt horren worden vakkundig gemonteerd zodat u zorgeloos kunt genieten van de frisse lucht. Wij hebben de keuze uit inzet horren, deurhorren, Plissé hordeuren, rolhorren en klemhorren. Kortom, uw passende oplossing vindt u bij Geveltrend.

raamdecoraamdecoraamdecoraamdecoraamdeco

Om het echt af te maken hebben wij ook raamdecoraties. Door de uitvoering die wij hanteren kan deze gemonteerd worden direct tegen het raam of het kozijn, waardoor er veel ruimte vrij blijft op de vensterbank. Een echte fraaie oplossing, ook voor draaiende ramen. Wij hebben hiervan diverse uitvoeringen met onder andere een oplossing voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

hangsluitwerk

Dit noemen wij nu een echte binnenkomer. De deurgrepen die Geveltrend levert zorgen voor een persoonlijke uitstraling van uw woning. Hierbij zijn de mogelijkheden onbeperkt. De uitvoeringen zijn verkrijgbaar in staal, rvs, messing, brons en aluminium. Uiteraard hebben wij ook bijpassende deurbellen en brievenbussen in ons assortiment. Ook voor binnendeuren hebben we diverse oplossingen.

Voor meer informatie kunt u ons bellen, uw vraag mailen of langs komen. Naar het contactformulier